Ladataan Tapahtumat
09 joulukuu maanantai

Kankaanpään Musiikkiopisto

Kankaanpään musiikkiopisto on vuonna 1965 perustettu, arvostettu seudullinen oppilaitos, joka tarjoaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista musiikin opetusta toiminta-alueensa kuntien asukkaille. Taiteen perusopetus on tavoitteellista tasolta toiselle etenevää ensisijaisesti lapsille ja nuorille järjestettävää eri taiteenalojen opetusta, joka samalla antaa oppilaalle valmiuksia ilmaista itseään ja hakeutua asianomaisen taiteenalan ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen. Ammattitaitoisen henkilökunnan avulla annetaan opetusta klassisessa ja pop-jazz musiikissa niin alle kouluikäisille, koululaisille kuin aikuisillekin. Kankaanpäässä on mahdollisuus opiskella myös musiikkipainotteisella luokalla. Musiikkiopiston toiminta-alueeseen kuuluvat Kankaanpään lisäksi Honkajoki, Jämijärvi, Karvia, Lavia (osana Poria) Merikarvia, Pomarkku ja Siikainen.

Kankaanpään musiikkiopisto järjestää vuosittain kymmeniä konsertteja ja yksi päätapahtumista on huhtikuussa oleva Soiva Viikko, jonka aikana ei ole lainkaan opetusta vaan tällöin järjestetään eri soitinten esittelykonsertteja ym. musiikkitilaisuuksia.

Oppilaaksi musiikkiopistoon?

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen Kankaanpään musiikkiopistoon lukuvuodelle 2018-2019 on käynnissä 3.4.-9.5. Musiikkiopisto suosittelee, että musiikinopiskelusta kiinnostuneet tulevat oppilaat tutustuvat eri soittimiin, opettajiin ja opiskeluympäristöön. Tämä onnistuu mainiosti Soivan Viikon aikana!

  • Ei tuloksia.