Kankaanpään kulttuurikevät kerää yhteen monipuolisen ohjelmatarjonnan

Kankaanpään kulttuurikevät kerää yhteen monipuolisen ohjelmatarjonnan

Kankaanpään monipuolista kulttuuri- ja taidetarjontaa halutaan nostaa vahvemmin esiin keräämällä kevään eri tapahtumat Kankaanpään Kulttuurikevät –kokonaisuuden alle jo toista kertaa. Mukana ohjelmaa tuottamassa ovat kaupungin yksiköistä musiikkiopisto, museo, kirjasto sekä kulttuuri- ja nuorisopalvelut. Kulttuurikevääseen kuuluu lisäksi SAMK Kuvataide Kankaanpään järjestämä taideviikko. Ohjelmassa on myös monen yhdistyksen tarjoamaa kulttuuriohjelmaa.

Kulttuurikevään päätapahtumat

Kulttuurikevät käynnistyy tänä vuonna jo 11.–15.3. Musiikkiopiston Soivan Viikon erilaisilla konserteilla, joita on yleisölle tarjolla niin Kankaanpääsalissa kuin monissa julkisissa paikoissa. Musiikkia tuodaan tänä vuonna lähelle kankaanpääläisiä esimerkiksi kuntokeskuksessa.

Maalis- ja huhtikuussa riittää erilaisia konsertteja ja näyttelyitä

Toukokuun puolelle mentäessä ohjelmassa on 13.–17.5. SAMK Kuvataide Kankaanpään Taideviikko. Taideviikon aikana pääsee tutustumaan taidekoulun monipuoliseen toimintaan sekä osallistumaan myös taiteen tekemiseen ja kokemiseen.

Kansainvälisen museoviikon tapahtumia järjestetään kaupunginmuseolla 17.–19.5. Ohjelmassa on myös odotetun uuden näyttelyn avajaiset.

Konsertteja, näyttelyitä, näytelmiä, taidetta ja kulttuuria…

Kulttuurikevään ohjelmassa on myös erilaisia näyttelyitä. Maalis-huhtikuussa ehtii tutustumaan vielä Katseen kohteena: sinä, minä, hän -näyttelyyn kaupunginmuseolla. Kankaanpään galleriassa on kuukausittain vaihtuvat taidenäyttelyt ja taidekoulun galleriassa on myös kevään aikava useita näyttelyitä

Tapahtumakirjoon kuuluu myös Musiikkiopiston muita konsertteja kuten perinteiset iltasoitot. Lisäksi ohjelmassa on Kankaanpääsalin NOSTE-sarjan konsertti su 28.4. Zonta-kerho järjestää yhteistyössä Musiikkiopiston kanssa pelimannikonsertin sunnuntaina 5.5. Kankaanpään kulttuuripalvelut järjestää äitienpäivänä 12.5. konsertin.

Liput ja koko ohjelmatarjonta

Kulttuurikevään tapahtumat ovat avoimia kaikille ja suurin osa niistä on maksuttomia, kuten kaikki Musiikkiopiston omat konsertit, taidekoulun Taideviikon tapahtumat sekä useimmat näyttelyt.

Koko Kulttuurikevään ohjelmaan pääsee tutustumaan laajemmin osoitteessa www.kulttuurikevät.fi. Tapahtuman ajankohtaiset uutiset löytyvät myös Facebook-tapahtumasta ”Kulttuurikevät”.

Lisätiedot:

Johanna Luotolinna, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Kankaanpään kaupunki

044 577 2212, [email protected]