NOSTE – Kankaanpääsalin uusi tapahtumasarja

NOSTE – Kankaanpääsalin uusi tapahtumasarja

NOSTE kutsuu Kankaanpääsaliin kaikki esiintyjät ja taitajat! Kankaanpään kaupunki haluaa tarjota pohjoissatakuntalaisille esiintyjille ja esiintyjäryhmille mahdollisuuksia esittäytyä, sekä samalla tapahtuman nimen mukaisesti nostaa kulttuurin tekijöiden tunnettuutta ja edistää heidän uraansa.

NOSTE-sarjassa esiintymismahdollisuus on entisillä ja nykyisillä paikallisilla esiintyjillä. Lava on vapaa niin muusikoille, tanssijoille, lausujille, näyttelijöille, performanssitaiteilijoille ym. ym.

– Haluamme lisätä Kankaanpääsalin käyttöä ja tunnettavuutta. Meillä on aivan ainutlaatuinen esiintymispaikka, johon haluamme lisää tapahtumia ja näkyvyyttä tasaisesti koko vuoden ajalle, kertoo kulttuuri- ja nuorisokoordinaattori Ullamarja Kontiainen. – Samalla tuomme tietysti lisää hienoa kulttuuritarjontaa alueen asukkaille, Kontiainen jatkaa.

NOSTE-tapahtumat ovat pääsymaksullisia tilaisuuksia, joiden tuottajana toimii kaupunki. Lippujen hinnat ovat 5-15 euron välillä ja tapahtumien tuotto jakaantuu siten, että kaupungin provisio on 100 %, kunnes salivuokra on täynnä ja kaikki ylijäävä osuus on esiintyjän esiintymispalkkiota. Mikäli tuotto jää alle salivuokran, ei esiintyjältä veloiteta erotusta.

– Tavoitteena on tarjota esiintyjille matalan kynnyksen mahdollisuus järjestää esitys, sanoo auditorionhoitaja Tapani Alapeltola. – Samalla olemme heidän tukemaan järjestelyprosessissa: nuorille esiintyjille tämä on siis samalla hieno oppimiskokemus.

NOSTE-tapahtumasarjaan pääsee mukaan ottamalla yhteyttä Kankaanpääsalin auditorionhoitajaan. Kevään ohjelmassa on tulossa seuraavat tapahtumat, mutta mukaan mahtuu vielä!

NOSTE-sarjan konsertit keväällä 2019:

la 23.2. klo 18

Krista Tanski & Korona

Liput: 10€

su 28.4.

Pramilla ja Kankaanpään musiikkiopisto

Lisätiedot:

Ullamarja Kontiainen, kulttuuri- ja nuorisokoordinaattori, Kankaanpään kaupunki

044 577 2691, [email protected]

Tapani Alapeltola, auditorionhoitaja, Kankaanpään kaupunki

044 577 2202, [email protected]