NOSTE-tapahtumasarjassa kaupungin kuoron konsertti su 28.4.

NOSTE-tapahtumasarjassa kaupungin kuoron konsertti su 28.4.

Ensi sunnuntaina 28.4. klo 17 jatkuu kaupungin NOSTE-tapahtumasarja Kankaanpään kaupungin Kankaanpääsalissa. Esiintymässä on Pramilla-kuoro ja heidän lisäkseen lavalle nousee iso joukko taitavia artisteja ja muusikoita. Liput konserttiin ovat 10€ ja niitä myydään klo 16.15 alkaen paikan päällä. Lipun hintaan kuuluu kahvi ja leivos.

NOSTE kutsuu Kankaanpääsaliin kaikki esiintyjät ja taitajat! Kankaanpään kaupunki haluaa tarjota pohjoissatakuntalaisille esiintyjille ja esiintyjäryhmille mahdollisuuksia esittäytyä, sekä samalla tapahtuman nimen mukaisesti nostaa kulttuurin tekijöiden tunnettuutta ja edistää heidän uraansa.

NOSTE-sarjassa esiintymismahdollisuus on entisillä ja nykyisillä paikallisilla esiintyjillä. Lava on vapaa niin muusikoille, tanssijoille, lausujille, näyttelijöille, performanssitaiteilijoille ym. ym.

– Haluamme lisätä Kankaanpääsalin käyttöä ja tunnettavuutta. Meillä on aivan ainutlaatuinen esiintymispaikka, johon haluamme lisää tapahtumia ja näkyvyyttä tasaisesti koko vuoden ajalle, kertoo kulttuuri- ja nuorisokoordinaattori Ullamarja Kontiainen. – Samalla tuomme tietysti lisää hienoa kulttuuritarjontaa alueen asukkaille, Kontiainen jatkaa.

NOSTE-tapahtumat ovat pääsymaksullisia tilaisuuksia, joiden tuottajana toimii kaupunki. Lippujen hinnat ovat 5-15 euron välillä ja tapahtumien tuotto jakaantuu siten, että kaupungin provisio on 100 %, kunnes salivuokra on täynnä ja kaikki ylijäävä osuus on esiintyjän esiintymispalkkiota. Mikäli tuotto jää alle salivuokran, ei esiintyjältä veloiteta erotusta.

– Tavoitteena on tarjota esiintyjille matalan kynnyksen mahdollisuus järjestää esitys, sanoo auditorionhoitaja Tapani Alapeltola. – Samalla olemme heidän tukemaan järjestelyprosessissa: nuorille esiintyjille tämä on siis samalla hieno oppimiskokemus.

NOSTE-tapahtumasarjaan pääsee mukaan ottamalla yhteyttä Kankaanpääsalin auditorionhoitajaan.

Lisätiedot:

Ullamarja Kontiainen, kulttuuri- ja nuorisokoordinaattori, Kankaanpään kaupunki

044 577 2691, [email protected]

Tapani Alapeltola, auditorionhoitaja, Kankaanpään kaupunki

044 577 2202, [email protected]